Hesnes Gartneri

Rendyrket og jordnært

Hesnes Gartneri er en familiebedrift hvor grønne fingre har gått i arv i over 70 år. Siden de første frøene ble sådd i 1941, har mangfoldet og utvalget fått blomstre sammen med ren arbeidsglede og kreativitet som næring. Gartneriet har blitt kjent for å tilby det som er litt spesielt. Her dyrkes det ulike sorter tomater, blomkål, chili, paprika og et stort sortiment urter.

Å dyrke

En lidenskap

I jakten på det beste blir det å dyrke grønnsaker også å dyrke en lidenskap. Nysgjerrighet gir mangfold. Det eksperimenteres stadig med nye ideer, enten det er nye sorter chili, nye retter på kjøkkenet eller nye opplevelser. Her får fantasi og kreativitet blomstre, og det gir grobunn for kvalitet. Vi er stadig i utvikling, og tilbyr alt fra det tradisjonelle til det eksperimentelle. Det er tilslutt årstidenes humør og sesong som bestemmer utvalget i gartneriutsalget.

Utvided virksomhet

Tradisjon og innovasjon

I 2007 sto tredje generasjon foran overtakelse av driften på Hesnes. Tredje generasjon består av Katrine Hesnes Jarnes, mannen Frode Jarnes og barna Elias, Jenny og Fredrik. I 2008 – 2011 ble driften ytterligere utvidet med kjøkken, kafé og selskapslokaler. Resultatet er et mangfoldig sortiment der nesten alt selges i egen butikk.