Meny

Koldtbord

 

Husets varmrøkte ørret med eggerøre

Hjemmelaget karbonader med stekt løk

Lefserull med spekemat og rømme

Kyllinglår i chili og urter med tomatdip

Husets potetsalat

Grønnsaker med hummus og tomatsalsa

Avocado og agurksalat med håndpillede reker

Pastasalat med soltørket tomat og pinjekjerner

Couscoussalat

Råstekte poteter med tzatziki

Sesongens grønne salat med honningdressing

Husets brød og smør

 

Pris pr person ved catering : 345,-

Pris pr person på huset:385,-

 

 

Meny

Fingermat

 

Kjøttboller i pikant tomatsaus

Røkelakslefse med økologiske egg

Pølsespyd med pølser fra Slakter Eide

Krydret grillribbe med tomatiserte grønnsaker

Ovnsbakte poteter med dip og urter fra gartneriet

Tomat og mozzarella med basilikum

Rugbrødtoast med peppermakrell og løpestikkemajones

Sterke kyllingklubber med chilidip

Ett utvalg av salater

Focaccia og aioli

Pris pr pers: 425,- (Catering:395,-)

 

 

Meny

Selskapsmeny 2016

Glasert laksemedaljong med wasabi, ingefær og grønn ertepure.

Urtebakt kyllingbryst, sesongens smørdampede grønnsaker, hollandaise av økologiske egg, små poteter.

Creme brulee

Pris pr person: 495,-